RoboAI:n avajaiset

pe 7.6.2019 klo 12.00 - 15.00
Tapahtumapaikka: Porin kampuksen yhteiskäyttölaboratorio

Tervetuloa RoboAI:n avajaisiin 7.6. klo 12-15 Porin kampuksen yhteiskäyttölaboratorioon. Ovet ovat avoinna kaikille teknologiasta kiinnostuneille. Avajaispäivänä on mahdollisuus tutustua asiantuntijoiden ohjaamana mm. robotteihin, vr-laseihin, 3D-tulostimiin sekä RoboAI:n tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen uusimpaan investointiin, eli Exoskeleton-kuntoutusrobottiin. Tilaisuudessa tarjoilua.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 4.6. mennessä!

 

RoboAI on uusi tutkimuksen ja tuotekehityksen sekä koulutuksen ja osaamisen globaali innovaatioalusta, jonka sydän sijaitsee Satakunnan ammattikorkeakoulun Porin kampuksen yhteiskäyttölaboratoriossa. SAMK kerää uuden RoboAI-kokonaisuuden alle automaatioon, robotiikkaan, tekoälyyn ja hyvinvointiteknologiaan keskittyvät TKI- ja koulutustoiminnot.

RoboAI:n tutkimus- ja tuotekehityskeskus tarjoaa yrityksille teknologiaan liittyviä tuotekehityspalveluja sekä startup-palveluja opiskelijoille ja aloittaville yrittäjille. Lisäksi RoboAI tarjoaa alan muunto- ja täydennyskoulutusta sekä edistää lasten sekä nuorten teknologiatietoutta ja hakeutumista teknologia-alalle.

Robotiikka Akatemia ja syksyllä toimintansa aloittava Tekoäly Akatemia ovat RoboAI:n osaajahautomoita. RoboAI:n tavoitteena on tukea alueen teknologiateollisuuden ja yritysten kasvua, lisätä kilpailukykyä sekä luoda vahva pohja teolliselle digitalisaatiolle.

Jaa artikkeli