Oppimisalustat

Merilogistiikan tutkimuskeskuksen hankkeissa kehitetyt oppimis- ja kehittämisalustat tarjoavat tietoa useista teemoista, aina kansainvälisestä viennistä energiatehokkuuteen ja kestävään kehitykseen. Alustat ovat avoimesti ja maksuttomasti kaikkien käytettävissä.

SataMari-Energiansäästötyökalu

SataMari-hankkeen Energiansansäästötyökaluun on koottu ratkaisuja, joilla yritykset voivat arvioida ja parantaa energiatehokkuutta ja lisätä uusiutuvan energian käyttöä. Sisältö on tehty erityisesti ajatellen meriklusterin energiatehokkuutta, mutta myös muiden alojen yritykset voivat hyödyntää ratkaisuja. Työkalun käyttö on maksutonta eikä vaadi rekisteröitymistä.

SME Aisle ePlatform

SME Aisle -hanke tukee keskisen Itämeren alueen pienten ja keskisuurten yritysten vientiä Namibian kautta eteläiseen Afrikkaan. Teemoina ovat merenkulku ja logistiikka, laivanrakennus, uusiutuva energia, automaatio ja ICT.

Oppimisalusta kokoaa yhteen tietoa eteläisen Afrikan maista (Namibia, Etelä-Afrikka, Sambia, Mosambik, Botswana, Angola) sekä keskisen Itämeren alueen maista (Suomi, Ruotsi, Latvia, Viro). Lisäksi alusta tarjoaa tietoa energiaan, merilogistiikkaan, automaatioon, ICT-teemoihin ja liiketoimintaan liittyen.

Suora väylä!

Onko yritykselläsi yhteistyöidea?
Ota yhteyttä!

044 710 3063
Minna Keinänen-Toivola
Tutkimuspäällikkö, keskuksen vetäjä
SAMK