Avoinna kaksi työpaikkaa NEMO-CEF hankkeessa (kansallisen merenkulun tiedonhallintajärjestelmän kehittäminen)

12.4.2024Uutiset

Tule kehittämään Merilogistiikan tutkimuskeskukseen kansallista merenkulun tiedonhallintajärjestelmää!

Kaksi henkilöä seisomassa selät kameraan päin. Toisella Nemo-projektin huppari päällä.

Suomessa otetaan käyttöön vuonna 2025 uusi kansallinen merenkulun tiedonhallintajärjestelmä NEMO. NEMOssa meriliikenteen ilmoituksia annetaan ja ilmoitusten tieto liikkuu yhdellä ilmoituksella automaattisesti. NEMO CEF -hanketta vetää Fintraffic Meriliikenteenohjaus (Fintraffic VTS) ja liitännäispartneri on Traficom.

SAMKin rooli on NEMO CEF -hankkeessa tutkia ja kehittää NEMOa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. SAMK määrittelee avainmittareita, tutkii pilottitapauksia ja testaa sekä validoi koko uudistuvaa prosessia.

Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa on nyt kaksi työpaikkaa avoinna NEMO CEF -hankkeessa:

Ensisijaiset työtehtävät, edellytykset tehtävissä suoriutumiseen ja lisätiedot löytyvät yllä olevista linkeistä. Hakuaika tehtäviin päättyy 24.4.2024.

Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK

Olemme yli 6700 opiskelijan ja yli 500 työntekijän monialainen ja kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Länsirannikon vaikutusalueellamme olemme merkittävä osaajien tekijä, kehittäjä, kansainvälistäjä ja yrittäjyyden edistäjä.

Olemme vakaa ja maineikas ammattikorkeakoulu, jonka työyhteisössä on hyvä henki ja tekemisen meininki. Siksi ​meille on hyvä tulla. Tavoittelemme työkulttuuria, jossa erilaiset ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin.​ Tarjoamme paljon vapautta ja itsenäisyyttä. Arvostamme kokemusta. Työntekijöillämme on mahdollisuus kasvattaa omaa osaamista ja verkostoa.

#katsetulevaisuuteen #thinkfuture

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös