Interaktiivinen Multiplier -tapahtuma esittelee lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia

23.3.2023Uutiset

Miten lisätty todellisuus voitaisiin ottaa osaksi merenkulun ammatillista koulutusta? Merilogistiikan tutkimuskeskuksen RELAR -projektissa on pureuduttu viansietokykyisen merenkulun ammatillisen koulutuksen kokonaisuuden luomiseen käyttäen etäoppimisen ja lisätyn todellisuuden menetelmiä. Tavoitteena on hankkia osaamista merenkulun tekniseen tietämykseen ja tiedon vaihtamiseen kentän toimijan ja etäkonsultin välillä.

Kuvituskuva

Osana RELAR -projektia järjestetään SAMK-kampus Raumalla 28.3.–29.3. Multiplier -tapahtuma. Tapahtumassa esitellään lisätyn todellisuuden mahdollisuuksia sekä muita projektin tuloksia.

– Jaamme taitoja vuorovaikutteisten istuntojen kautta, joiden avulla osallistujat voivat kehittää taitojaan ja tietojaan edelleen. Tuloksia esittelemällä toivomme inspiroivamme ja motivoivamme muita organisaatioita ja vapaaehtoisia hyödyntämään uusia keinoja koulutuksessa, lehtori Janne Lahtinen sanoo.

Tapahtuma on suunnattu opettajille, kouluttajille, asiantuntijoille, arvioijille, merenkulkualan opiskelijoille, telakkaväelle, insinööreille, logistiikka- ja laivastoassistenteille, konsulteille sekä kansallisille ja kansainvälisille merenkuluninstituuteille sekä muille kiinnostuneille tahoille.

Tapahtumaan voi osallistua niin paikan päällä kuin verkossa. Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Osoite:
Satakunnan ammattikorkeakoulu,
A- rakennus auditorio
Suojantie 2, 26100 Rauma

Teams:
Liittymisohjeet löytyvät ilmoittautumislinkin takaa.

Ilmoittautuminen:
https://elomake.samk.fi//lomakkeet/14361/lomake.html

Lisätietoa:
Janne Lahtinen, lehtori
janne.lahtinen@samk.fi
SAMK/ Merilogistiikan tutkimuskeskus

Verkossa:
https://stc-group.nl/projects/relar-remote-learning-system-based-on-ar-in-maritime-vet-education/

Jaa artikkeli

Lue myös