Kansainvälinen ja musiikintäyteinen eläkekahvitilaisuus

31.5.2022Yleinen

SAMKin pitkäaikainen yliopettaja, TkT Sauli Ahvenjärvi järjesti eläkekahvitilaisuuden lähimmille työkavereilleen Rauman Merimuseolla 24.5.2022.

Sauli Ahvenjärvi ja Riitta Tempakka.
Logistiikka- ja meriteknologia -osaamisalueen johtaja Riitta Tempakka (oik.) ojensi Sauli Ahvenjärvelle SAMKin lahjan. Kuva: Minna Keinänen-Toivola.

Sauli Ahvenjärvi teki pitkän uran opettajana SAMKissa. Opetustyön ohessa hän oli aktiivinen niin tutkimustoiminnassa kuin kansainvälisessä yhteistyössäkin. Eläkepäivät alkoivat virallisesti kesällä 2021, mutta Sauli on jatkanut asiantuntijatehtävissä muun muassa ISTLAB-hankkeen ja Euro-ZA-hankkeen parissa. Korona oli estänyt eläkekahvitilaisuuden järjestämisen aiemmin, mutta aurinkoinen toukokuun tiistai oli sitäkin hienompi ja odotetumpi tapahtuma.

Eläkekahvit olivat perinteiset kakku- ja pullatarjoiluineen, mutta kuitenkin hieman tavallisesta poikkeavat.  SAMKin työkavereiden lisäksi tilaisuuteen osallistui nimittäin Euro-ZA-hankkeen projektipartnereita Etelä-Afrikasta, Saksasta ja UK:sta. EURO-ZA-hankkeessa on kehitetty Etelä-Afrikan merenkulun koulutusta yhdessä eurooppalaisten partnereiden kanssa.

Sauli on tunnettu musiikkipiireissä niin Raumalla kuin laajemminkin. Sauli esittikin useita lauluja yhdessä orkesterin kanssa kahvien lomassa.

Sauli Ahvenjärvi orkesterin kanssa.

SAMKin väki toivottaa Saulille mukavia hetkiä musiikin, perheen ja matkustelun parissa!

Jaa artikkeli

Lue myös