Merilogistiikan tutkimuskeskuksen osaajat: Mona, Iira ja Sina

5.7.2022Yleinen

Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa työskentelee monia eri alojen asiantuntijoita sekä kansallisissa että kansainvälisissä hankkeissa. Tällä sivulla Mona Elo, Iira Ostamo ja Sina Khabbazi esittelevät itsensä ja kertovat taustastaan.

Mona Elo, projektitutkija

Mona Elo.
Photo: Hanna Kajander

Olen Mona, kotoisin Tanskasta, mutta asunut jo monta vuotta Suomessa. Minulla on kaksi kandidaatin tutkintoa, joista yksi sosiaalikasvatuksesta University College Sjællandista Tanskasta ja toinen kansainvälisestä liiketoiminnasta SAMKista. Olen tehnyt projektitutkijan töitä SAMKille toukokuusta 2021 alkaen. Sen lisäksi olen myös yrittäjä: johdan pientä organisaatiota, jonka liiketoiminnan ytimessä ovat paikallisen kansainvälisen yhteisön hyvinvointi ja uramahdollisuudet. Tutkijatyössäni voin monipuolisesti hyödyntää tietoani kulttuurienvälisyydestä ja sosiaalikasvatuksesta.

Iira Ostamo, projektipäällikkö

Iira Ostamo.
Photo: Hanna Kajander

Olen koulutukseltani filosofian maisteri monikielisen viestinnän ja käännöstieteen alalta. Kokemusta minulle on kertynyt monenlaisista, erityisesti kansainvälisesti painottuneista tehtävistä korkeakoulu- ja yritysmaailmasta. Tällä hetkellä toimin projektipäällikkönä Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa, jossa aloitin työt vuoden 2022 tammikuussa. Työstä tekee erityisen mielekästä aivan huikeat kollegat, joilla on kaikilla erilaiset osaamisprofiilit ja kunnon tekemisen meininki.

Sina Khabbazi, projektitutkija

Sina Khabbazi.
Photo: Hanna Rissanen

Olen Sina, Iranissa syntynyt ja kasvanut. Opiskelen International Tourism Management -koulutusohjelmaa SAMKissa ja valmistun syksyllä 2022. Tein opintoihin kuuluvan, kahdeksan kuukautta kestävän käytännön harjoittelun SAMKin CBSmallPorts-projektissa, minkä jälkeen jäin kokopäiväisesti töihin projektiin projektitutkijana. Pääpaino työssä on ollut markkinointiin ja viestintään liittyvät tehtävät. Minulla on lisäksi kokemusta projektityöstä rakentamisen alalla, jossa olen toiminut esimiehenä ja työnjohtajana noin seitsemän vuotta.   

Lue myös

Jaa artikkeli