Merilogistiikan tutkimuskeskuksen osaajat: Sami, Pyry ja Susan

6.7.2022Yleinen

Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa työskentelee monia eri alojen asiantuntijoita sekä kansallisissa että kansainvälisissä hankkeissa. Tällä erää vuorossa ovat Sami Skog, Pyry Lähde ja Susan Råberg-Vikkula, jotka esittelevät itsensä ja kertovat taustastaan.

Sami Skog, projektipäällikkö

Sami Skog.

Olen työskennellyt monipuolisissa merenkulun ja logistiikan alan tehtävissä saaden kokemusta niin kuiva- ja kemikaalilasteista, satama- ja terminaalioperaatioista, varustamopalveluista kuin myös mm. säiliöalusten operoinnista. Olen myös osallistunut erilaisiin logistiikan sekä turvallisuusasioiden projekti- ja kehitystehtäviin. Koulutukseltani olen MBA (logistiikka), lisäksi olen suorittanut mm. kansainväliseen kauppaan, merenkulkuun ja muita logistiikkaan liittyviä opintoja. Aloitin SAMKissa maaliskuussa 2022  ja työskentelen merilogistiikkaan ja huoltovarmuuteen liittyvien asiakokonaisuuksien parissa projektipäällikkönä.  

Pyry Lähde, projektitutkija

Pyry Lähde.

Aloitin SAMKilla Merilogistiikan tutkimuskeskuksella projektitutkijana maaliskuussa 2022 . Olen koulutukseltani merikapteeni ja viimeistelen töiden ohella merenkulun ylempää AMK-tutkintoa. Minulla on kokemusta merenkulusta niin kotimaassa ja kansainvälisesti erilaisilta aluksilta kuin projektimaailmastakin.  Taustani ja yhteistyöverkostojen näkökulmien hyödyntäminen tarjoavat mielenkiintoiset puitteet rakentaa uutta ja tarpeellista muuttuvan maailman vaatimusten mukaisesti yrityselämän tarpeita kuunnellen.  Tutkijana voin olla mukana vaikuttamassa ja yhdistämässä tärkeitä asioita keskenään.

Susan Råberg-Vikkula, projektipäällikkö

Susan RV

Koulutukseni on liiketalouden tradenomin ylempi amk-tutkinto (YAMK). Olen toiminut useissa johto- ja esihenkilötehtävissä sekä eri yrityksissä että yrittäjänä. Vahvuuteni on kokonaisvaltainen liiketoimintaosaaminen. Pitkä ja monipuolinen työkokemukseni yrityskentässä tuovat yrityslähtöistä näkökulmaa kehittämistyöhön Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa, jossa toimin projektipäällikkönä. Minua motivoivat tuloksellisuus, aikaansaaminen, ongelmien ratkaisu ja organisointi. 

Lue myös

Jaa artikkeli