Merilogistiikan tutkimuskeskuksen osaajat: Kati, Teppo ja Minna

17.6.2022Yleinen

Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa työskentelee monia eri alojen asiantuntijoita sekä kansallisissa että kansainvälisissä hankkeissa. Tällä sivulla Kati Levola, Teppo Lundell ja Minna Keinänen-Toivola esittelevät itsensä ja kertovat taustastaan.

Kati Levola, projektitutkija

Kati Levola.
Photo: Henri Peltomaa

Olen noormarkkulainen, alkujaan pohjalainen kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja SAMKista 2020 valmistunut yrittäjätradenomi. Olen opiskellut myös ratkaisukeskeistä työnohjausta. Työkokemusta peruskoulussa on kertynyt lähes parikymmentä vuotta, ja olen toiminut yrittäjänä käsitöiden, kouluttamisen sekä konsultoinnin parissa. Yrittäjyyskasvatus on tullut tutuksi paitsi opetustyössä, myös työskennellessäni yrittäjyyskasvatusyhdistyksissä. SAMKissa aloitin vuodenvaihteessa 2021–2022 projektitutkijana SataMieLo-hankkeessa. Innostun erityisesti  ihmisistä, yrittäjyydestä ja kehittämistyöstä. Työhyvinvoinnin lisäksi olen kiinnostunut kestävän kehityksen ja kiertotalouden teemoista.

Teppo Lundell, liiketoimintaosaamisen lehtori

Teppo Lundell.
Photo: Petteri Hyvärinen

Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden maisteri, olen työskennellyt Satakunnan ammattikorkeakoulussa liiketoimintaosaamisen lehtorina ja Yrityskiihdyttämön mentorina vuodesta 2005. Työhöni on kuulunut kiinteästi lähes 20 vuoden ajan raumalaisten ja satakuntalaisten yritysten ja SAMKin yhteistyöprojektien kehittäminen, käynnistäminen ja koordinointi. Minulla laaja kokemus ja osaaminen siitä, miten yrityselämän ongelmat ja opiskelijoiden osaaminen voidaan yhdistää uudenlaisiksi, elinkeinoelämää palveleviksi ratkaisuiksi. Opetan SAMKissa projektitoimintaan ja yrittäjyyteen liittyviä asiakokonaisuuksia. Mottoni kuuluu: ”Se ei ole kaunista, mutta se on käytännöllistä.”

Minna Keinänen-Toivola, tutkimuspäällikkö

Minna Keinänen-Toivola.
Photo: Veera Korhonen

Olen pohjakoulutukseltani filosofian tohtori (ympäristötiede) ja titteliltäni dosentti. Työurani olen tehnyt tutkimus- ja kehittämistöissä: Kansanterveyslaitoksella, Prizztechillä (Vesi-Instituutti) ja 2014 alkaen SAMKissa. Nykyisessä tutkimuspäällikön roolissani Merilogistiikan tutkimuskeskuksen vetäjänä olen ollut vuoden 2021 alusta alkaen. Työssäni parasta on yhteistyö erilaisten asiantuntijoiden kanssa. Vapaa-ajallani ulkoilen, retkeilen ja kesäisin purjehdin Itämerellä.

Lue myös

Jaa artikkeli