Meripodcast esittelee meriteollisuuden urapolkuja

16.6.2023Uutiset

Rauman meriteollisuudessa toteutetaan maailmanluokan projekteja esimerkiksi laivanrakennuksessa, potkurijärjestelmissä ja suunnittelussa.  Meriteollisuus kaipaa siis tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa.

Teppo Lundell haastattelee Julia Jotelaa.

Juttusarja meriteollisuuden urapoluista avaa kuulijalle meriteollisuuden mahdollisuuksia ja monimuotoisuutta eri toimijoiden näkökulmista.

Jokaisessa jaksossa Meripodiin Teppo Lundellin vieraaksi saapuu yksi meriteollisuuden ammattilainen kertomaan näkemyksistään ja kokemuksistaan.

Meri-podcastit on tuotettu osana Keski-Suomen Ely-keskuksen rahoittamaa Meriteollisuuspuisto oppimisympäristönä ESR-hanketta. Hanke kehittää Rauman meriteollisuuspuiston alueelle osaamiskeskittymää, joka pohjautuu vahvaan ammatilliseen osaamiseen, monipuolisiin jatkuvan oppimisen koulutusmahdollisuuksiin ja toimiviin yhteistyöverkostoihin.  Seaside Campus -konseptia ovat toteuttamassa alueen ammatillista toista astetta edustava Länsirannikon Koulutus Oy WinNova, Satakunnan ammattikorkeakoulu SAMK, Rauman kauppakamari, Rauman kaupunki ja Rauman Meriteollisuuskiinteistöt Oy tukenaan meriteollisuuden yritys- ja sidosryhmäverkosto.

Lähde kuuntelemaan Meripodeja ja kerro niistä myös sidosryhmillesi. Tervetuloa mukaan!

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös