Seminaari pienvenesatamien kehitystyön tuloksista

16.8.2022Uutiset

CBSmallPorts-hankkeen loppuseminaari järjestetään hybriditapahtumana 25. elokuuta 2022. Seminaari on ilmainen ja kaikille avoin. Se on osa vuosittaisen Itämeripäivän tapahtumatarjontaa.

Sapokan pienvenesatama Kotkassa, etualalla aurinkopaneelit.

Kansainvälisen CBSmallPorts-hankkeen tavoitteena on ollut keskisen Itämeren alueen pienvenesatamien yhteisen markkinoinnin tehostaminen sekä valittujen satamien energiatehokkuuden parantaminen. Interreg Central Baltic -rahoitteisessa hankkeessa pienvenesatama- ja kehittäjätoimijat Suomesta, Ruotsista, Virosta ja Latviasta ovat työskennelleet uusien ratkaisujen parissa maaliskuusta 2020 lähtien. Hankkeen teemoja ja tuloksia esitellään englanninkielisessä CBSmallPorts-loppuseminaarissa 25.8.2022 klo 10-16. Seminaari järjestetään Riiassa hybridimuotoisena eli osallistuminen on mahdollista myös verkossa.

Seminaarin ohjelma: The Green Connections of the Blue Waters
Ilmoittautuminen etäosallistumista (Zoom) varten: https://forms.gle/j8e4LRvyjthn3EFK7.

Seminaari on osa vuosittaisen Itämeripäivän tapahtumatarjontaa. Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

Tervetuloa!

Jaa artikkeli

Lue myös