Yhteiskuntavastuu ja laadun kokonaisvaltainen hallinta aiheina laatujohtamisen opintojaksolla

17.8.2022Uutiset

Muuttuva toimintaympäristö asettaa uudenlaisia vaatimuksia teollisuuskentällemme. Merilogistiikan tutkimuskeskuksen KT-Tekno-hanke järjestää maksuttomia koulutuskokonaisuuksia teollisuuden tarpeisiin sekä vahvistamaan yksilön ammatillista osaamista.

Natural Reserve G6ce1a4233 1920

”Aiemmin yritysten vastuullisuus ja siihen liittyvä raportointi ovat perustuneet pitkälti vapaaehtoisuuteen, mutta ajat ovat muuttumassa. Vastuullinen yritys ottaa vastuun yritystoiminnan vaikutuksista ympäröivään yhteiskuntaan ja yrityksen sidosryhmiin.”  Lähde: Kuluttajaliitto

Haluatko toimia työssäsi tehokkaasti, mutta samalla työstäsi nauttien ja hyvinvointia ympäristöösi luoden? Syyskuussa käynnistyy KT-Tekno-hankkeen Laatujohtamisen opintojakso, jolla käsittelemme kokonaisvaltaista laadunhallintaa, johdon merkityksestä henkilöstön kompetensseihin ja toimittajien auditointeihin. Etsimme vastauksia siihen, millaisin eri keinoin voimme toinen toistamme tukien saada aikaiseksi maaliin osuvan tuotteen, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja odotuksia. Opintojaksolla pohditaan myös yhteiskuntavastuun noudattamisen merkitystä yrityksen maineeseen ja kilpailukykyyn.

Kouluttajana toimii tuotantotalouden ja -tekniikan lehtori Johanna Rastas-Tuominen, jolla on yli 15 vuoden käytännön työkokemus eri tehtävistä metalliteollisuudessa.

Ilmoittautuminen on nyt auki kaikille avoimiin syyskuussa alkaviin KT-Tekno-hankkeen koulutuksiin:

LAATUJOHTAMINEN (5 op)
ilmoittautuminen viimeistään su 21.8.2022

METALLURGIA (5 op)
ilmoittautuminen viimeistään su 21.8.2022

TUOTANTOTEKNIIKAT (5 op)
ilmoittautuminen viimeistään su 21.8.2022

MUOVITEOLLISUUDEN TUOTANTOTEKNIIKKA (5 op)
ilmoittautuminen viimeistään la 27.8.2022

>> Tietoa myös muista tulevista koulutuksista: https://kos.samk.fi/

info
Mikä KT-Tekno?
KT-Tekno-hankkeen tavoitteena on tuoda kone- ja tuotantotekniikkaan uutta osaamista. Tammikuussa 2022 alkaneet koulutukset pitävät sisällään neljä moduulia; projektitoiminta, kestävä kehitys, 3D-mallintaminen ja tuotannon ohjaus. Kukin moduuli sisältää neljä viiden opintopisteen AMK-tasoista opintojaksoa, jotka voidaan myöhemmin esimerkiksi sisällyttää ammattikorkeakouluopintoihin. Kaikille avoimet, maksuttomat koulutukset ovat tarkoitettu kaikilla teollisuusaloilla, erityisesti muovi- ja komposiittialalla, työskenteleville ja alalle haluaville sekä työttömille tai työttömyysuhan alla oleville.

Rahoitus: Opetus- ja kulttuuriministeriö
Kesto: 1.2.2021–31.5.2023

Lisätiedot: koulutuskokonaisuuden verkkosivu (yhdessä KOS-hankkeen kanssa) sekä projektipäällikkö Iina Virtanen, iina.virtanen@samk.fi.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös