Merilogistiikan tutkimuskeskuksen osaajat: Antti, Kalle ja Hanna

3.8.2022Merilogistiikan tutkimuskeskusYleinen

Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa työskentelee monia eri alojen asiantuntijoita sekä kansallisissa että kansainvälisissä hankkeissa. Nyt esittelyvuorossa taustojaan avaavat  Antti Värre, Kalle Toivonen ja Hanna Kajander.

Antti Värre, projektipäällikkö

Antti Värre.
Photo: Hanna Kajander

Olen valmistunut SAMKista merenkulun opinnoista 2010. Työurani alalla alkoi jo opiskelujen aikana jatkuen monipuolisesti erilaisissa merenkulun tehtävissä, sisältäen myös ahtaus-, hinaus-, luotsivene- ja väylänhoitotöitä. Pari vuotta valmistumiseni jälkeen päädyin merenmittauksen maailmaan kenttätöihin ja myöhemmin operatiivisiin toimistotöihin. Merenmittaustehtävien ohella toimin osa-aikaisesti merikarttatuotannon parissa. SAMKilla aloitin tammikuussa 2022 SataMieLo-hankkeen projektipäällikkönä. Vapaa-aikani vietän pääosin perheen ja lasten harrastusten parissa. Kesäisin vietän mahdollisuuksien mukaan aikaa vesillä ja kesämökillä.

Kalle Toivonen, projektitutkija

Kalle Toivonen.
Photo: Hanna Kajander

Olen Satakunnan ammattikorkeakoulusta valmistunut tuotantotalouden ja -tekniikan insinööri. Olen työskennellyt ennen SAMKiin tuloa teollisuudessa erilaisissa tehtävissä. SAMKilla omaan työnkuvaan kuuluu työskennellä projektitutkijana Merilogistiikan tutkimuskeskuksen hankkeissa, joiden lisäksi itsellä on pieni määrä opetusta muun muassa 3D-mallintamiseen ja tuotekehitykseen liittyen. Oma SAMK-urani on alkanut tammikuussa 2021, ja työskentely SAMKissa on ollut mahtavaa aikaa upeiden kollegoiden kanssa! Siitäkin huolimatta, vaikka osalle joutuu aina erikseen kertomaan, kuinka kivaa golfin pelaaminen kesäisin on.

Hanna Kajander, projektipäällikkö

Hanna Kajander.
Photo: Hanna Kajander

Aloitin SAMKissa huhtikuussa 2022 viestintä- ja verkostoasiantuntijana. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, pääaineena PR ja organisaatioviestintä. Suurimman osan työuraani olen tehnyt paperiteollisuudessa, yrittäjänä ja ydinvoiman alalla. Kansainvälisyys on sydäntä lähellä niin kuin ovat myös kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät teemat: olen ratkaisukeskeinen Life Coach, mielenvalmentaja ja viimeisimpänä sulkana hyvinvointihatussani on valmistuminen kliiniseksi hypnoterapeutiksi. Töiden ulkopuolella tärkein minulle on kouluikäinen tyttäreni – jäljelle jäävän ajan omistan liikunnalle ja satunnaisesti kriisipuhelinpäivystykselle.

Lue myös

Jaa artikkeli