NEMO CEF -hankkeelle lisää resursseja uuden rekrytoinnin myötä

18.6.2024Uutiset

NEMO CEF -hankkeen rekrytointi on saatu päätökseen, kun uutena tutkijana hankkeessa aloitti Markku Hänninen. Näin Merilogistiikan tutkimuskeskuksen osaaminen vahvistuu jälleen.

Markku Hänninen henkilökuva.

Markku Hänninen, tutkija

Markku Hänninen aloitti tutkijana NEMO CEF -projektissa, jossa tutkitaan ja tuetaan uuden kansallisen merenkulun digitaalisen tiedonhallintajärjestelmän kehittämistä. Tutkimuksessa keskitytään järjestelmän kestävän kehityksen avainmittareihin ja vaikutuksiin.

– Olen innostunut siitä, että voin tuoda projektiin ja Merilogistiikan tutkimuskeskukseen monipuolisen tutkimus- ja kehittämisosaamiseni. Samalla opin uutta merilogistiikan alasta ja syvennän tietämystäni kestävän kehityksen eri näkökulmista, Hänninen kertoo.

Hännisellä on kertynyt työkokemusta tutkimuksen, opetuksen ja kehittämisen parissa yli kaksikymmentä vuotta eri yliopistoista ja ammattikorkeakouluista. Koulutukseltaan Hänninen on kauppatieteiden tohtori ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Väitöskirjassaan hän tutki menestyneiden sosiaalisen median yrittäjien resursseja, kompetensseja ja yrittäjyysprosesseja.

– Vapaa-ajallani nautin luonnossa liikkumisesta, ja Rauman kampuksen meren läheisyys viehättää minua suuresti. Harrastan kuntoliikuntaa eri muodoissaan ja soitan toisinaan myös bassoani, Hänninen summaa.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös