Tutkimuskeskuksen asiantuntijamäärä kasvaa jälleen

1.7.2024Uutiset

NEMO CEF -hankkeen toinen rekrytointi on saatu päätökseen, kun uutena tutkijana hankkeessa aloitti Kati Renholm. Näin Merilogistiikan tutkimuskeskuksen asiantuntijamäärä kasvaa jälleen.

Kati Renholm henkilökuva.

Kati Renholm, tutkija

Kati Renholm aloitti kesäkuun lopulla tutkijana NEMO CEF -hankkeessa. Hanke liittyy uuden satamailmoitusjärjestelmän NEMOn toteutukseen ja siinä keskitytään tutkimaan pilottitapausten avulla täytäntöönpanon vaikutuksia ja määritetään avainmittareita. Hanketta tarkastellaan kestävän kehityksen näkökulmasta.

Renholm odottaa innolla työskentelyä Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa sekä syventymistä uudenlaiseen työhön.

– Tutkimuskeskus työpaikkana on minulle täysin uusi ja taustani onkin elinkeinoelämän puolelta. Työhistoriani koostuu laajasti logistiikan ja toimitusketjun hallinnan osa-alueilta. Lisäksi opiskelen YAMK-tutkintoa SAMKissa, Toimitusverkoston kehittämisen koulutusohjelmassa. Opintoni ovat loppusuoralla ja työn alla on "enää" opinnäytetyö, jota olen jo aloittanut- Valmistumisen jälkeen tutkimuskokemukseni kasvaa ja uskon sen tuovan lisäarvoa tähän projektiin, Renholm kertoo.

– Hanke on erittäin mielenkiintoinen ja ajankohtainen. On mahtavaa olla osana tätä tiimiä ja oppia kokeneemmilta tutkijakollegoilta, Renholm lisää.

Vapaa-ajallaan hän harrastaa kuntonyrkkeilyä ja liikkuu paljon luonnossa. Renholm myös paljastaa pitävänsä vanhoista tavaroista, ja rakastaa kirpputorien kiertelyä.

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös