Logistiikan valttikortit -tapahtuma Porissa

30.9.2022Uutiset

Digitalisaatio ja mielen hyvinvointi ovat olleet otsikoissa viime aikoina – ne ovat avainasemassa myös logistiikka-alan kehityksessä. Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa tehdään tutkimusta aiheiden ympärillä. Tervetuloa kuulemaan lisää Digi & Mieli -tilaisuuteen SAMKin Porin kampukselle 11.10.2022!

Tapahtumamainos.

Digi & Mieli -tapahtuman järjestävät Merilogistiikan tutkimuskeskuksen hankkeet SaLoDi – Satakuntalaisten logistiikkaketjujen digiloikka, sekä SataMieLo – Satakunnan logistiikkaketjun yrittäjien ja pk-toimijoiden tuottavuuden ja työhyvinvoinnin varmistaminen muuttuvassa maailmassa.

SaLoDi-hankkeessa on vahvasti noussut esiin logistiikka-alan digitaalisen yhteisen järjestelmän tarve, jolloin järjestelmien yhteensopivuusongelmat vähenisivät ja seurauksena myös logistiikan alan työntekijöiden kuormitusta saataisiin hillittyä. SataMieLo-hankkeen keskiössä taas on vahvasti yksilön ja yrityksen resilienssin kasvaminen mielen hyvinvoinnin parantuessa ja kuormituksen tasaantuessa.

Tilaisuudessa kuullaan hanke-esittelyt, joiden jälkeen Matias Marttisen puheenvuoron digitalisaatiosta ja mielen hyvinvoinnista. Digi ja mieli yrityksen valttikortteina -paneelikeskustelussa ovat mukana satakuntalaiset asiantuntijat Elina Elo, Antti Heikkilä, Samu Pere, Hannu Tarkkio ja Sami Skog. Keskustelua digitalisaation ja mielen hyvinvoinnin yhteydestä käydään myös kahvin ja verkostoitumisen keinoin.

Tervetuloa mukaan! Ilmoittauduthan 3.10. mennessä: https://bit.ly/3Sd2l9L.

DIGI JA MIELI – Satakunnan logistiikan valttikortit

Tiistai 11.10.2022 klo 12.00-16.00
SAMK Porin kampus, Agora-sali, Satakunnankatu 23, Pori

11.45 Ilmoittautuminen

12.00 Tervetulosanat

12.15 Johdanto aiheeseen ja hanke-esittelyt

12.25 Digi ja mieli Satakunnan ja Suomen valttikortteina – Matias Marttinen

13.00 Kahvitauko, verkostoitumista

13.30 Paneelikeskustelu Digi ja mieli yrityksen valttikortteina

15.00 Loppusanat

15.10 Keskustelua, verkostoitumista

16.00 Tilaisuus päättyy

Jaa artikkeli

Lisää aiheesta

Lue myös