Ympäristötekniikan DI rekrytoitu tutkimuskeskuksen vahvuuteen

11.12.2023Uutiset

Meri-Maaria Salo aloitti 1. marraskuuta Merilogistiikan tutkimuskeskuksessa tutkijana MUSTBE- ja Sustainable Flow -hankkeissa. MUSTBE-hankkeessa tutkitaan hulevesien hallintaa ja käsittelyä, kun taas Sustainable Flow -hankkeessa satamien hiilidioksidipäästöjen vähentämistä.

Meri-Maaria Salo, projektitutkija

20231114 132412

Salo sai aiemmin tänä syksynä ympäristötekniikan maisteriopinnot valmiiksi Tampereen yliopistossa. Sivuaineena oli turvallisuustekniikkaa. SAMK oli porilaselle tuttu tekijä, sillä ennen yliopisto-opintoja hän opiskeli SAMKissa energia- ja ympäristötekniikkaa.

Työkokemusta Meri-Maarialta löytyy niin yritysmaailmasta HSE-asioista kuin julkiselta puolelta ympäristöalan tutkimuksesta. Ympäristöasiat ovatkin lähellä sydäntä. Vapaa-ajallaan Salo tykkää viettää aikaa kuntosalilla, lukien sekä kissan kanssa.

Lisää rekrytointeja tulossa

Merilogistiikan tutkimuskeskukselle tullaan 2024 alkuvuodesta rekrytoimaan lisää tekijöitä. Asiantuntijaosaamista haetaan useammalle hankkeelle: ainakin Sustainable Flow, MUSTBE ja eNav -projekteissa tarvitaan lisävahvistusta. Näistä haku avataan mahdollisimman pian.

Lue myös

Jaa artikkeli